Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar

'Entre olles': Diàleg amb àvies

Nova sessió de les Jornades Mercamèrica. Les àvies María Luisa Mejía (Equador), Alicia Vanni (Paraguai), Norma Olguín (Xile) i Uvelsa Gutiérrez (Colòmbia) desvetllen receptes, costums, mites, rituals i supersticions sobre el menjar. Sessió conduïda pel gastrònom i músic Pere Tàpias en el decurs de la qual s'anunciaran els guanyadors/res del Concurs Cartes amb Sabor.

En la quarta sessió de Mercamèrica. III Jornades sobre Gastronomia Llatinoamericana, quatre àvies llatinoamericanes recuperen i comparteixen la gastronomia dels seus països d'origen i com s'hi ha anat transformant a partir de la nova societat que les acull. Una conversa sobre els sabers populars i les les importants aportacions de les àvies i les seves cuines tradicionals a l’anomenada nova cuina.

Aquesta antologia de petites històries personals, explicades per les seves protagonistes, és també un intent d'apropar-nos a una memòria col·lectiva de l'Amèrica Llatina a través del seu menjar.

Dia / Hora:
24/10/2016, 20:00 H
Lloc:
Casa Amèrica Catalunya. c/ Còrsega, 299. Barcelona. ENTRADA LLIURE // ENTRADA LIBRE