Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
Pròximes activitats
LITERATURA i ESCENA Setembre dilluns 26. 19:00 H

Coincidint amb la signatura dels acords de pau a Colòmbia que té lloc aquest dilluns 26 de setembre a Cartagena d'Índies, Casa Amèrica Catalunya et convida a participar al flaixmob Canta Colòmbia per la pau. Una acció per celebrar la fi de 52 anys de guerra en aquest país.

El flaixmob girarà entorn a la tonada de la cançó Un paso hacia la paz, de Carlos Vives i Andrés Castro, amb una festiva coreografia dissenyada pel grup Kumbiamba. Finalitzarà amb el llançament al cel de 52 globus, tants com els anys que ha durat el conflicte a Colòmbia.

Veure coreografia del flaixmob

El flaixmob comptarà amb la participació d'artistes colombians residents a Catalunya: les cantants Marta Gómez, Paola Arias, Vicky Castaño i Claudia Naranjo; el conjunt musical Lumbalú i el grup de ball Kumbiamba.

Aquesta acció forma part de Cap a una Colòmbia en pau, conjunt d'activitats organitzades per una vintena d'entitats de Barcelona en suport del procés de pau en aquest país llatinoamericà.

Activitat organitzada amb la col·laboració de la plataforma Colòmbia en Pau.


Tonada de la cançó del flaixmob:

Canta mi tambora no la puedo callar,

así es como canta Colombia por la paz.

Canta mi tambora no la puedo callar,

así es como canta Colombia por la paz.

Es el momento de crecer busquemos la felicidad

demos el paso para volver a soñar.

Es el momento para actuar

cantemos por la libertad

toma mi mano y caminemos por la paz.

Canal de vídeos
En aquest espai pots consultar els vídeos dels concerts d'Hamaques, les lectures dramatitzades de Casa Amèrica Catalunya i els debats sobre l'actualitat llatinoamericana. No t'ho perdis!
Notícies
Barcelona : 23/09/2016

Catalunya celebra amb diferents actes la signatura de l'acord de pau entre el Govern colombià i les FARC-EP i crida a la participació al plebiscit del 2 d'octubre. +

Informació pràctica
Informació sobre les beques MAEC-AECID d'Art, Educació i Cultura per al curs acadèmic 2016-2017. Cliqueu aquí.