Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
Pròximes activitats
DEBATS Gener dijous 19. 19:30 H

Donald Trump jura el càrrec de president dels Estats Units aquest divendres 20 de gener. 24 hores abans de què es converteixi en el nou inquilí de la Casa Blanca, sessió per reflexionar sobre el nou període polític que encapçalarà com a 45è. president dels Estats Units, especialment pel que fa a les relacions del gegant nord-americà amb l’Amèrica Llatina.

En aquest debat s’analitzaran els moviments realitzats i les decisions preses per Trump des que va guanyar les eleccions el passat 8 de novembre. També se n’avaluarà l’enome interès mediàtic i polític provocat per la seva arribada al poder tal i com es va reflectir en la inèdita incertesa de la votació del mes de desembre del Col·legi Electoral, institució que finalment va formalitzar la seva victòria davant Hillary Clinton.

Hi intervenen Gabriel Colomé, professor titular de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, director del Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat de Catalunya entre 2005 i 2011; Ramon Rovira, corresponsal de TV3 a Washington entre 1996 i 2001, autor del llibre Gracias Estados Unidos (Plataforma Editorial. 2016); i Antoni Traveria, director general de Casa Amèrica Catalunya.

Canal de vídeos
En aquest espai pots consultar els vídeos dels concerts d'Hamaques, les lectures dramatitzades de Casa Amèrica Catalunya i els debats sobre l'actualitat llatinoamericana. No t'ho perdis!
Notícies
Barcelona : 09/01/2017

Casa Amèrica Catalunya acollirà De cerca nadie es normal, taller de cròniques de personatges (perfils) impartit pel periodista, editor i cronista peruà Julio Villanueva Chang, un dels més prestigiosos especialistes en aquest gènere. El taller es celebrarà els dies 28 i 29 de gener, en horari de 9 a 15. +

Informació pràctica
Informació sobre les beques MAEC-AECID d'Art, Educació i Cultura per al curs acadèmic 2016-2017. Cliqueu aquí.