Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
Pròximes activitats
DEBATS Maig dimarts 31. 20:00 H

Clara Rojas, segrestada entre els anys 2002 i 2008, actual diputada pel Partit Liberal i presidenta de la Comissió de Drets Humans del Congrés de Colòmbia), aborda les expectatives de pau al seu país, que és a punt de tancar més de 50 anys de conflicte armat.

L’any 2002, Clara Rojas va ser segrestada per les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) amb l’aleshores candidata presidencial Íngrid Betancourt, de la qual n’era la cap de debats. Va ser alliberada el 10 de gener de 2008. Durant el temps del seu captiveri va ser mare d’un nen.

Avui, Clara Rojas és un dels símbols més sòlids del periode de pau i reconciliació obert a Colòmbia.

Jacinto Marqués, president del patronat de la Fundació Crisàlida de Camporrells (Osca) presenta a Clara Rojas. Des del 2009, la Fundació Crisàlida promou el desenvolupament integral de les persones amb dicapacitat intelectual. L’entitat impulsa l’acte Deconstruir la guerra per construir la Pau que es celebra el diumenge 29 de maig a Camporrells i en el qual intervenen la mateixa Clara Rojas, el jutge Baltasar Garzón i el director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya i Ciutadà d’Honor de Sarajevo, Manel Vila.

Presenta la sessió Antoni Traveria, director general de Casa Amèrica Catalunya.

Activitat organitzada amb la col·laboració de la Fundació Crisàlida.

Pàgina facebook de la Fundació Crisàlida.

Canal de vídeos
En aquest espai pots consultar els vídeos dels concerts d'Hamaques, les lectures dramatitzades de Casa Amèrica Catalunya i els debats sobre l'actualitat llatinoamericana. No t'ho perdis!
Notícies
Barcelona : 26/05/2016

L’auditori de Casa Amèrica Catalunya ha estat escenari d’un càlid i imprevist homenatge a l’editora Beatriz de Moura, en reconeixement a la seva brillant i fecunda trajectòria. Imatge, d'esquerra a dreta: Leonardo Padura, Abilio Estévez, Beatriz de Moura, Cristina Fernández Cubas, Juan Cerezo i Antoni Traveria. +

Informació pràctica
Informació sobre les beques MAEC-AECID d'Art, Educació i Cultura per al curs acadèmic 2016-2017. Cliqueu aquí.